Välj en sida

Om Martin

Golfkiropraktorn

GolfKiropraktorn

Martin Wiklund

Leg Kiropraktor, Lic TPI Medical Practitioner
Lic Grays Functional Golf Specialist

Som legitimerad kiropraktor med över 25 års erfarenhet, erbjuder jag behandling för en optimal och smärtfri golfsving. Mitt intresse för träning och hälsa har alltid varit stort, liksom mitt engagemang för golf.

Under min karriär har jag arbetat med allt från elitidrottare till långtidssjukskrivna och under de senaste åren har jag kombinerat mitt fritidsintresse med mitt yrke genom att specialisera mig på att hjälpa golfspelare att uppnå optimal hälsa och prestation på banan.

Jag har genomgått golfspecifika utbildningar, såsom Titleist Medical Practitioner och Grays Functional Golf Specialist, för att få ökad förståelse för golfens skademekanismer och hur man kan optimera golfsvingen med olika behandlingar och övningar.

Som f.d. ägare och verksamhetschef för en vårdcentral i 15 år har jag byggt upp ett brett kontaktnät inom vård och hälsa, vilket ger mig möjlighet att erbjuda mina patienter en helhetslösning för deras behov. Även om jag har många år i branschen brinner jag fortfarande för att hjälpa människor med smärta. Att hjälpa golfspelare spela bättre och njuta mer av sitt fri- tidsintresse utan smärta motiverar mig dagligen att fortsätta sträva efter att leverera de mest effektiva lösningarna för mina patienter.

Välkommen att boka en tid!

När kiropraktik gör skillnad

Om du har tydliga besvär, och din golf är kraftigt påverkad

Om du vill fortsätta spela, och minimera risken för skador

Om du vill bli en bättre golfspelare, och öka din prestationsförmåga